2017′de sizin de bir Aerofex “hoverbike”ınız olabilir

Aerofex tarafından geliştirilen Aero-X hoverbike, 2017 yılında satışa sunulabilir. 85 bin dolara satılması planlanan hoverbike bir çeşit uçan motosiklet.

Bu motosikletin 2017 yılında satılacağı Aeroflex’in sitesinden duyuruldu. Gidilecek güzergâhta hiçbir yolun olmaması hoverbike için bir anlam ifade etmiyor çünkü zaten yola ihtiyaç duymadan havadan gidiyor.

Star Wars filmindeki uçan motosiklet hayaliyle yanıp tutuşan kuşağın da hayalleri kısmen gerçek oluyor diyebiliriz. Kısmen çünkü araç çok hantal ve büyük duruyor.

Üstelik aracın sağlıklı kullanılabilmesi için şehir karmaşasından çok boş bir arazi tercih edilmeli gibi gözüküyor.Videosu yayınlanan hoverbike, videoda çok yükselmese de aslında 3 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyor. Saatte 72.4 km yapan bu uçan motosikletin hızı hiç fena değil.

140 kg’ya kadar ağırlık taşıyabilen hoverbike, sahip olduğu yakıt deposu tamamen doluyken 1 saat 15 dakika seyahat edilmesine izin veriyor. Uçan motosiklet Aero-x hoverbike’ın nasıl çalıştığını görmek isterseniz aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir