Dünyanın en küçük çift bantlı 11ac kablosuz alan genişletici cihazı: Air 4920

Air 4920, tek tuşla kolay kurulum özelliği sayesinde, kullanıcıların teknik bilgiye gereksinim duymaksınız evlerindeki kablosuz sinyalin etki alanını genişletiyor.

Dünyanın en küçük çift bantlı 11ac erişim noktası olan AirTies Air 4920 ile hem 5GHz yeni teknoloji cihazlar hem de 2.4GHz eski teknoloji cihazlar için evin her köşesinde, karanlık nokta bırakmaksızın yüksek hızda internet kullanım keyfi sunuyor. AirTies Mesh teknolojisi ile donatılan Air 4920, yüksek hızlı kablosuz internetin, eski cihazlarda bile evin her köşesine ulaşmasını sağlıyor.

Air 4920, dünyanın operatör sınıfında kesintisiz video aktarımı kapasitesi olan ilk kablosuz alan genişletici ve erişim noktası’dır. Set top box’lara bağlanarak, 10 HD video kanalından kesintisi video aktarımı yapabilir, çoklu gönderim ve tekli gönderim trafiği ile çalışabilir. Ayrıca, Airplay ile uyumlu müziğin şifresini çözerek elektrikli hoparlörlere aktarabilir ve eklenmiş USB 3.0 ile uyumlu disk sürücüleri için bir medya sunucusu görevi görebilir.

İleri teknoloji mühendislik harikası olarak nitelendirilen Air 4920, birçok farklı özellikliği bünyesinde barındırması nedeni ile “Harika Kutu” olarak değerlendiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir