Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2014)

Lenovo ThinkPad X1 Carbon son sürümü, ince, hafif, güzel ve güçlü, ve kendisi birinci ligde açıkçası. Burada objektif olmaya çalışıyorum, ama . Bu gerçek çok beğendiğim bir model.

Özelliklerine bakacak olursak:

Hafif 14-inç Ultrabook. Eğer bir dokunmatik ekran olmadan yapılandırılmış bu cihazı alırsanız, bunun yalnızca 2.8 kilo ağırlığında. Bir dokunmatik ekran.

Alt kat magnezyum alüminyum alaşım iken üst kapağı, karbon fiber takviyeli yapılmıştır.

İşlemci: İki Intel Core i5 işlemciler (4200U, 4300U) bir seçim ya da i7 yükseltme vaseçeneği var. Inceleme birimi orta seviye işlemci ile geldi.

RAM: inceleme birimi bu günlerde oldukça fazla giriş seviyesi 4 GB RAM’ı vardır. Ben 8 GB modelini beğeniyorum.

Ekran: Hiç şüphe yok ki mükemmel kullanışlı 1600 x 900 ekran tercih edebilirsiniz. (Benim 15 inç Ultrabook. Ki çözünürlüğü kullanır) Ama üstün bir 2560 x 1440 IPS ekrana yükseltebilirsiniz. Bu ekran oldukça parlak, muhteşem. Ve diğer özellikler arasında, dilerseniz dikey yönde ekranını kullanmayı sağlar, düz koyma olabilir: (. X1 Intel HD Graphics 4400 yonga setini kullanan grafik yükseltme seçeneği var).

Depolama. X1s SSD tabanlı depolama 128 GB ile başlar ve İnceleme birimi alışılmadık büyüklükteki 180 GB SSD bulunuyor.

Genişleme: ince ve hafif bir cihaz için, X1 bağlantı noktaları ile donatılmış: 2 tam boyutlu USB 3.0 portu, iki video çıkışı bağlantı noktaları (mini-DisplayPort ve tam boy HDMI) ve Ethernet (bir dongle gerektirir, ama en azından bu kadar değil USB tabanlı).

Klavye: Lenovo’nun klavye standardından yükseltiyor ve bu yeni arkadan aydınlatmalı X1 sürümü düşünüyorum. Bu tasarım için bazı tartışmalar olmuştur, gereksiz diye, CAPS tuşu küçük HOME ve END tuşları  KİLİT ve sağ üst köşede yeni bir BACKSPACE / SİL ikilisinde de tuş var.

OS: Lenovo ile X1 Carbon Windows 8 yüklü .1 64-bit.
Pil:  Lenovo X1 Carbon bir şarj ile 9 saate kadar pil ömrü var.

IdeaPad Yoga 2 ile karşılaştırıldığında, bu cihazı ben daha çok beğendim, daha büyük bir ekran, ancak hafif düşük bir çözünürlük (2560 x 1440 vs 3200 x 1800) bulunmaktadır. X1 elbette geleneksel bir dizüstü bilgisayar form faktörü daha iyi  X1 iyi bir lapyop, ama fiyatı biraz daha ucuz olsa tam bir not verebilirdim.

lenovo-thinkpad-x1-carbon-2014

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir